Piedāvājam izbaudīt gardu mājas virtuvi Kārļamuižas ģimenes stila restorānā.

 Ēdienu pagatavošanā pavārs izmanto gan vietējo, gan organisko pārtiku. Dārzeņi, garšvielas un salātlapas tiek audzētas viesnīcas dārzā. Restorāns piedāvā “table d’hote” ēdienkarti ar noteiktu cenu par trīs ēdienu ēdienreizi. Atkarībā no sezonas apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt lielisku upes foreli, vistu vai tītaru, kā arī sēnes, salātus vai zupu. Labākie restorāna deserti tiek pagatavoti no sezonālām sastāvdaļām, piemēram, zemenes, mellenes, rabarberi, āboli un citi sezonālie gardumi.

Vispopulārākā izvēle ir krāsnī cepta forele un ķirbju zupa. Augustā un septembrī jums būs iespēja izbaudīt gardās viegli sviestā apceptās un krējumā sautētas vasaras baravikas ar kartupeļiem. Paši populārākie deserti tiek pagatavoti no muižas vecajā ābeļdārzā augušiem āboliem vai ogām, kas tiek novāktas apkārtnē esošajos mežos. Plaša vīnu un vietējo alu izvēle.

baltic-pictures-3538Restorāna zāle ir ļoti gaiša un plaša. Restorāna zālē ir iebūvēts kamīns, kas nodrošina īpaši patīkamu un mājīgu atmosfēru. Terase ir vērsta uz gleznaino ābeļdārzu un siltā laikā padara vakariņas par unikālu baudu ikvienam. Restorānā viesus apkalpo oficianti.

Brokastis katru dienu no 8:00-10:00, vakariņas 19:00-21:00. Ir nepieciešams iepriekš rezervēt galdus.

 Ar prieku apkalposim svētkus un kāzu svinības. Ēdienkarte svinībām un pasākumiem tiek saskaņota ar pasākuma organizatoriem.